Tiplijn: 06-19541384

Vrouw mogelijk door misdrijf om het leven gekomen in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een vrouw is in het afgelopen weekend mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Volgens het AD gaat het om een 62-jarige vrouw. Het slachtoffer werd zaterdagavond 10 juni door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd vanaf een woning aan de Jan van Brakelstraat in Wielwijk. De vrouw kwam later in het ziekenhuis te overlijden.

Dinsdagmiddag 13 juni werden hulpdiensten opnieuw opgeroepen voor een incident in de woning. In de woning werd ditmaal een ernstig gewonde man aangetroffen. Volgens de politie had de man geprobeerd zelfmoord te plegen, wat mislukte. De brandweer haalde de man uit de woning waarna hij is vervoerd naar een ziekenhuis.

De politie is inmiddels gestart met een onderzoek naar de dood van de vrouw. Meer informatie volgt mogelijk later.

Foto incident zaterdag:

Foto’s incident dinsdag:

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer