Tiplijn: 06-19541384

Gewonden na botsing met vier auto’s in Gorinchem

0

GORINCHEM – In de ochtendspits van woensdag 14 juni zijn op de Stationsweg in Gorinchem in totaal vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde omstreeks 08.00 uur, ter hoogte van het Argos tankstation.

Volgens een voorlichter van de politie raakten hierbij twee personen gewond. Eén persoon had letsel aan de onderarm en één mevrouw had last van haar nek. Uiteindelijk is één persoon ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval zou mogelijk ook een fietser betrokken zijn geweest, maar daarover kon de politiewoordvoerder woensdagmiddag nog niks zeggen. In totaal werden twee van de vier auto’s door een bergingsbedrijf afgevoerd. De andere twee konden op eigen kracht verder rijden.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer