Tiplijn: 06-19541384

Politieauto met twee lekke banden in Zwijndrecht; politie vermoedt opzet

0

ZWIJNDRECHT – Een politieauto in Zwijndrecht stond maandag 12 juni 2017 ineens met twee lekke banden. De politie vermoedt dat er opzet in het spel is. “In één band zat een schroef en in de andere band zaten maar liefst drie schroeven. Geen toeval meer dus!,” zo stellen de agenten van Politie Drechtsteden-Buiten op hun Facebookpagina.

De agenten vervolgen: “Voor ons is het slechts frustrerend, maar voor een ander kan dit een leven kosten. Voertuigen zijn immers zeer belangrijk bij politiewerk. Niet alleen omdat het ons van A naar B brengt tijdens een spoedrit, maar ook omdat onze voertuigen spullen bevatten die je niet zo makkelijk bij je kunt dragen maar wel noodzakelijk zijn voor het werk. Denk aan een ram om deuren te kunnen openen of een AED voor een reanimatie. Zaken die ter plaatse het verschil kunnen maken.”

De agenten besluiten: “Geen enkele woede naar de politie rechtvaardigt deze hinder en het risico op een verlies van een leven.”

Mensen die iets hebben gezien dat met de twee lekke banden te maken kan hebben, kunnen hun informatie doorgeven via het nummer 0900-8844. Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer