Tiplijn: 06-19541384

Mannen op de vlucht na poging inbraak parkeergarage Gorinchem

0

GORINCHEM – Twee mannen hebben in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juni geprobeerd de geldautomaat in parkeergarage Kweeklust, in het centrum van Gorinchem, open te breken. Dat gebeurde rond 01.15 uur.

Toen de politie ter plaatse kwam waren beide mannen net weggelopen, vermoedelijk in de richting van het Heerenlaantje. Bij hun vluchtpoging liepen de mannen een nat pak op, vermoedelijk omdat zij via een sloot probeerden te ontkomen.  Na een zoekactie heeft de politie één persoon kunnen aanhouden. De ander wordt nog gezocht. Dit was een man met tenger postuur, wit shirt, zwarte jas met capuchon en een zwarte spijkerbroek.

Heeft u afgelopen nacht rond 01.30 uur iets verdachts gezien wat te maken zou kunnen hebben met deze zaak, bel dan met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer