Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder vlucht na aanrijding met gestolen scooter in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een nog onbekende scooterrijder is op dinsdag 6 juni op de Craijensteijn in Sliedrecht ten val gekomen. Nadat de bestuurder wat hulp kreeg van omstanders is deze er gauw vandoor gegaan. De inmiddels gealarmeerde politie kreeg al snel door waarom de bestuurder de benen nam.

De scooter bleek namelijk eerder vandaag te zijn gestolen. Vooralsnog is het niet bekend wie de scooter bestuurder op het moment van het ongeval. Een mannelijke getuige, die de scooterrijder heeft geholpen en daarna weer is vertrokken, zou hierin een belangrijke rol kunnen spelen. Deze man heeft namelijk aangegeven de scooterrijder te kennen.

Weet u meer over de scooterrijder of over de persoon die hulp verleende bij het ongeval? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer