Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder (17) raakt gewond bij botsing met auto in Nieuw-Lekkerland

2

NIEUW-LEKKERLAND – Een 17-jarige scooterrijder uit Bergambacht is zondag 4 juni 2017 gewond geraakt bij een ongeval op de Middelweg in Nieuw-Lekkerland. De jongen reed over de Middelweg en had, na diverse keren scooterpech, zijn helm even afgezet in verband met de warmte. Op de kruising met de Planetenlaan zag de scooterrijder een automobiliste die van rechts kwam over het hoofd. Er ontstond een botsing, waarbij de 17-jarige ten val kwam.

De Bergambachter liep diverse (schaaf) wonden op, waaronder een aantal in zijn gezicht. De tiener is ter plaatse behandeld door een medewerker van de ambulancedienst. Hij is daarna door zijn ouders opgehaald. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

Foto’s: Jeffrey Reit, Stefan van Aarle en Peter Stam.

**De hoofden van de politieagenten zijn op verzoek onherkenbaar gemaakt**

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Waarom zijn de gezichten van de agenten afgeschermd. Dat is wat mij opvalt. Bij andere foto’s niet. Veel sterkte met de verwerking van het ongeval

  2. Rensen H. on

    Ik vermoed dat dit wegwerken van de gezichten bij Politiemensen een bittere noodzaak is!???Je kent toch wel de kreet:”ik weet waar je woont!”Of:”ik weet je gezicht te onthouden!!!!”(nou,daarom,dus!)Niets mis mee,naar mijn bescheiden mening!

Reageer