Tiplijn: 06-19541384

Auto op de kop na aanrijding N830 Vuren

0

VUREN – Op de Graaf Reinaldweg bij Vuren zijn woensdagmorgen twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks 10.15 uur, op de kruising met de Dalemse Zeiving.

Door de aanrijding belandde sloeg één auto over de kop. Mede door de beschadigde portieren kon deze persoon niet zelfstandig uit het voertuig komen. De brandweer kon deze bestuurder na een klein half uur uit de auto krijgen.

In één van de auto’s zaten drie personen. Zij raakten allen niet gewond. In de auto die over de kop sloeg zat 1 inzittende. ”Deze persoon is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, maar de verwondingen leken in eerste instantie mee te vallen”, aldus een woordvoerder van de politie tegen ZHZActueel.nl

Oorzaak
Het ongeval gebeurde op een voorrangskruispunt en het lijkt dus te gaan om een voorrangskwestie. ”Het is vermoedelijk een voorrangskwestie, maar dat wordt nog nader onderzocht door de verkeers ongevallen dienst van de politie. Daar kan ik niet op vooruit lopen”, aldus de politiewoordvoerder. Beide auto’s zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Vorige week botste op dezelfde weg een auto achterop een trekker. De bestuurder van die personenauto raakte toen gewond aan zijn hoofd.

Foto’s: Max Liet


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer