Tiplijn: 06-19541384

Omstanders redden meisje uit water in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een meisje is vrijdagavond 26 mei uit het water gered door enkele oplettende personen in Dordrecht. Het meisje was even daarvoor aan het zwemmen in recreatieplas de Merwelanden in Dordrecht.

Even voor 18.50 uur ging het fout. Het meisje raakte op een vlot in het water onwel. Met behulp van diverse omstanders kon het meisje naar de kant worden gebracht. Meerdere ambulances en de brandweer gingen met spoed ter plaatse. Omdat het meisje niet aanspreekbaar zou zijn werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Ter plaatse bleek het meisje toch wel aanspreekbaar te zijn. De traumahelikopter werd daarop afgemeld. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

Foto’s: Jorrit de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer