Tiplijn: 06-19541384

Ambulancechauffeur gewond na mishandeling in Dordrecht

6

DORDRECHT – Een ambulancechauffeur is donderdagochtend 25 mei gewond geraakt na een mishandeling bij een spoedgeval in Dordrecht. Rond 11.55 uur werd een ambulance met spoed naar de Rigelhof in Dordrecht gestuurd voor een vrouw. Het slachtoffer moest mee naar het ziekenhuis.

Nadat de vrouw in de ambulance lag en de ambulance richting het ziekenhuis wou rijden, sprongen de vader en zoon van de vrouw de ambulance in en mishandelde de chauffeur van de ambulance. Hierbij kreeg hij flinke klappen en werd hij in een wurggreep gehouden. Hierbij raakte de ambulancechauffeur gewond.

De politie kwam met spoed ter plaatse en heeft de man en jongen direct aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

6 reacties

  1. Hopelijk een hele grote straf voor vader en zoon. Hoe durf je, dat te doen zeg, zo respectloos.

  2. Die vader en zoon voor een paar jaar opsluiten en daarop een werkstraf bij een dienstverlening misschien die hersenloze een beetje nadenken wat ze gedaan hebben. Voor de chauffeur veel sterkte en een goed herstel en dat hij straks weer met veel passie zijn beroep kan hervatten, want er zijn toch mensen die jullie werk erg respecteren en waarderen.?

  3. Kunnen die mannen niet gewoon een spuitje in de ambu krijgen die ze leeg kunnen spuiten in zo’n stuk respectloos vuil! Aan zulke mensen heeft de maatschappij vaak toch al weinig tot niks!!

  4. Rene Fokkens on

    Hoe hersenloos moet je zijn om de mensen die dag en nacht bezig zijn met het helpen van gewonde mensen aan te vallen…. Zulke hufters moeten ze opsluiten en de sleutel wegpleuren

Reageer