Tiplijn: 06-19541384

Brandweer en MMT assisteren ambulancedienst in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De brandweer en een Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn woensdagochtend 24 mei ingezet bij een medische noodsituatie in Papendrecht. Even voor 6.30 uur werden twee ambulances ingezet voor een medisch incident in een flatwoning aan de Staringlaan. Al snel werd ook het MMT opgeroepen. Om de patiënt uit de woning te halen werd de brandweer ingezet.

Het MMT kwam aanvankelijk per traumahelikopter naar de incidentlocatie. In verband met mist was het niet mogelijk om te landen en daarop vloog het team terug naar Rotterdam. Later kwam het MMT alsnog, ditmaal per auto, ter plaatse.

Brandweerlieden hebben de man uit de woning gehaald. Hij is daarop met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Over zijn toestand is niets bekend.

Foto’s; Tiemen Schuit

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer