Tiplijn: 06-19541384

Man steelt toiletpapier en verstopt zich achter boom in Dordrecht

7

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagochtend 19 mei een man aangehouden in Dordrecht. Aan het eind van de ochtend stal de man toiletpapier bij een drogist in Winkelcentrum Sterrenburg. Agenten gingen hierop direct op zoek naar de verdachte. Ook het personeel van een politiehelikopter zocht mee vanuit de lucht.

Tijdens de zoektocht bleek dat de man zich had verstopt achter een boom. Agenten wisten de man aan te houden voor winkeldiefstal. Volgens de politie zou er ook een tweede verdachte zijn geweest. Deze persoon werd niet meer aangetroffen. De politie heeft onderzoek gedaan in de auto van de verdachte naar andere gestolen spullen.

Foto’s: Ruben van der Sterren, Robert van Loon en Johan van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

7 reacties

 1. Wat een stumpers een helicopter moet niet gekker worden en 3 busjes voor wc papier .ze hebben zeker nix anders te doen laat die man rustig schijten

 2. Nou inderdaad wat overdreven zeg om er een helicopter en al op af te sturen! Om een rol wc papier! Het is haast grappig. Tuurlijk stelen mag niet. . Nog even en je krijgt het hele leger achter je aan als je met jattende handjes toch netjes je batterij wil afvegen haha!

 3. Voor een rolletje toilet papier? Of iemand is hier heel erg aan het liegen, en zo niet, WAT EEN BELACHELIJK MISBRUIK VAN ONZE BELASTINGCENTEN!

 4. Is toch erg als iemand een rolletje wc papier moet stelen omdat hij het misschien wel niet kan betalen!

 5. Dan veeg je je r€€t toch af met wat bladeren?!?
  Stelen is gewoon NOT DONE(!!!), geen énkele uitzondering op de regel!

  Mag hopen dat hij flink in z’n bips geprikt is door allerlei distels, bramenstruiken & brandnetels, dat zal hem leren! ;-P

  • Nou misschien vind ie dat wel lekker al dat onkruid tegen zijn bibs haha. Maar ff zonder gein,je wens is wel wat sadistisch. Vraag ik me toch af wie is er gekker die gene die een rol wc pikt of jij 😉