Tiplijn: 06-19541384

Zeven aanhoudingen bij drugsactie Leerdam

0

LEERDAM – De politie heeft zeven verdachten aangehouden bij een drugsactie in Leerdam op woensdagavond 17 mei. De actie vond plaats rond een woning aan de Juliana van Stolbergstraat. De politie begon het onderzoek na binnengekomen tips dat er drugs verhandeld werd vanuit het pand.

Eerst hielden politiemensen buiten twee ‘klanten’ aan die de woning hadden bezocht. Hierna gingen agenten de woning in en hielden daar vijf mensen aan. De agenten vonden in de woning hoeveelheden van verschillende soorten (hard)drugs en grondstoffen voor het maken van drugs. De politie nam alles in beslag voor verder onderzoek.

De aangehouden verdachten zijn 2 vrouwen van 21 jaar en vier mannen van 22, 24, 30 en 31 jaar uit Leerdam en een 23-jarige man uit Arkel.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer