Tiplijn: 06-19541384

Brand in verlichtingsarmatuur bij bedrijf in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is woensdag 17 mei 2017 met spoed uitgerukt naar het bedrijf Brenntag aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht. Even na 17.00 uur werd bij het bedrijf een handbrandmelder ingedrukt, omdat er brand was ontstaan in een verlichtingsarmatuur. Toen de brandweer ter plaatse kwam, was de brand al geblust door medewerkers van Brenntag. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd.

Eerder deze week rukte de brandweer van Zwijndrecht uit voor een automatische brandmelding bij verzorgingshuis Nebo aan het Hoofdland. Een smeulende waterkoker op een elektrische kookplaat bleek de oorzaak van het brandalarm dat automatische geactiveerd was. Door snel ingrijpen van personeel en een bewoner kon erger worden voorkomen.

Foto’s: Nick den Engelsman.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: