Tiplijn: 06-19541384

Man gewond bij ongeval tussen drie voertuigen op de A15 bij Gorinchem

2

GORINCHEM – Bij een ongeval op de A15 bij Gorinchem, ter hoogte van de afslag naar de A27, is donderdagavond 11 mei een man gewond geraakt. Even voor 18.15 uur botsten een tweetal personenauto’s en een vrachtwagen op elkaar. Diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer, gingen met spoed ter plaatse. Een man die in een van de personenauto’s zat is met nekklachten meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. Het verkeer moest door het ongeval over de vluchtstrook. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Max Liet, Pierre Damen en Jur van der Pijl 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Vrachtwagen is er gewoon vol op in gereden. Kofferruimte van die Golf is compleet weg.
    Altijd je aandacht er bij houden, dan kun je zoiets vermijden. En al helemaal als vw chauffeur, zo’n ding ramt overal doorheen