Tiplijn: 06-19541384

Man krijgt hartstilstand tijdens aanrijding van zijn vrouw

1

LEERDAM – Op de kruising van de Markthof met de Bergstraat in Leerdam heeft dinsdagavond 9 mei een kleine aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. ”Een 72-jarige vrouw uit Leerdam was over het hoofd gezien door een automobilist vanwege een grote geparkeerde auto” meldt een politievoorlichter.

Een kleine aanrijding tussen beide partijen was het gevolg, waarbij de vrouw op haar achterhoofd belandde. Een ambulance kwam ter plaatse waarop de vrouw medisch werd onderzocht. Zij zou per ambulance ter controle overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Reanimatie
Ondertussen was de man van het slachtoffer ook op de plaats van het ongeval gearriveerd. Nadat hij was bijgepraat over de situatie werd de man onwel. Het nog aanwezige ambulancepersoneel checkte hem en er werd een reanimatie gestart. Gezien de situatie werd direct een tweede en derde ambulance opgeroepen. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Nadat ook het mannelijke slachtoffer was gestabiliseerd, werden beide echtgenoten naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Xantho de Bruijn

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer