Tiplijn: 06-19541384

Motoragente weer thuis na ongeval in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – De 29-jarige motoragente uit Alblasserdam die zondag 7 mei 2017 gewond raakte bij een aanrijding  op de kruising Grote Beer / Afrit A15 in het Damdorp, is weer thuis. Dat meldt persvoorlichtster Marjoke van Ommen van de politie Rotterdam. “De agente is er met wat lichte verwondingen en schrik vanaf gekomen,” aldus de zegsvrouw.

De motoragente kreeg zondagmiddag in Papendrecht een spoedmelding over een mogelijke woninginbraak in Zwijndrecht. Op de kruising Grote Beer / afrit A15 bij Alblasserdam ging het mis en kwam de motorrijdster in botsing met een auto die vanaf de A15 kwam en richting Papendrecht af wilde slaan.

Gebroken neus
De agente van het Basisteam Drechtsteden (Politie-eenheid Rotterdam) werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling en onderzoek. In het ziekenhuis bleek dat de agente een gebroken neus en een aantal lichte verwondingen had opgelopen. Na een nacht observatie in het ziekenhuis mocht de Alblasserdamse maandag weer naar huis.

Onderzoek
De automobilist, een 68-jarige man uit Papendrecht, bleef ongedeerd. Zijn auto raakte, net als de politiemotor, wel fors beschadigd. Ook een verkeerslicht raakte beschadigd. De N915 was urenlang afgesloten voor politieonderzoek.

Tekst en foto: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer