Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Gorinchem voor diverse incidenten

0

GORINCHEM – Een Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is donderdagochtend 27 april naar Gorinchem gevlogen voor diverse incidenten. Even voor 10.00 uur werd het team ingeschakeld voor een incident aan de Hoofdwal. Nabij de locatie werd de inzet afgemeld.

Even later was er opnieuw sprake van een medische noodsituatie, ditmaal bij een bedrijf aan de Bataafsekade. Het MMT was nog in de buurt na de eerdere inzet en landde al snel bij Piratenland. De patiënt is na behandeling met spoed naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. De traumahelikopter landde nog kort in Dordrecht om de trauma-arts, die was meegereden met de ambulance, op te halen.

Foto’s: Jur van der Pijl en Herbert van Dalen

Incident Bataafsekade:


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer