Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Nieuwpoort

0

NIEUWPOORT – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op zondag 23 april rond 00.45 uur plaatsvond op de Hoogstraat in Nieuwpoort ter hoogte van de wegversmalling. De slachtoffers kwamen van een feest. Eén van hen had vermoedelijk een gebroken neus en een andere een pijnlijke linkerkaak.

Inhalen
Drie jongens stapten na het feest op de fiets in de richting van Groot-Ammers. Bij de wegversmalling ging het mis. Blijkbaar wilde een voertuig hen inhalen wat niet helemaal lukte. Men hoorde getoeter en daarna een klap. De fiets van één van de jongens werd door de auto aangetikt en de hij viel op de grond.

Klappen
De jongen ging daarop verhaal halen en er werd over en weer geschreeuwd en heel kort hierna werd de jongen aangevallen door enkele omstanders. Zijn vrienden schoten hem te hulp. Er vielen over en weer klappen. Hierbij werd de jongen zo geraakt dat hij op de grond terechtkwam. Op de grond werd hij geschopt en geslagen. De jongen liep waarschijnlijk een gebroken neus op. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. Eén van de andere jongens had een pijnlijke linkerkaak.

Getuigen
De politie zoekt nu getuigen en natuurlijk de bestuurder van de auto. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer