Tiplijn: 06-19541384

Inbrekers op heterdaad aangehouden in Dordrecht

0

DORDRECHT – Zondagavond kort voor middernacht zijn twee inbrekers op heterdaad aangehouden op het Rudyard Kipling-Erf in Dordrecht. Een alerte buurtbewoner belde direct 112 toen hij getuige was van een inbraak. Bij een flat aan het R. Kiplingerf overliepen agenten de drie inbrekers. Eén van hen liep met gebalde vuist op de agent af. Door de agent werden twee verdachten gepepperd.  Toch ging het drietal er vandoor. Helaas voor een 29-jarige Amsterdammer liep hij in de armen van een andere agent en werd direct aangehouden.

Een agent die in de directe omgeving was zag een personenauto het Rudyard Kipling-Erf in rijden en controleerde de bestuurder. In de auto lagen inbrekerswerktuigen en het paspoort van de Amsterdammer. De bestuurder, een 31-jarige manzonder vaste woon- of verblijfplaats, is hierop aangehouden en de auto is in beslag genomen.

Met behulp van een speurhond is gezocht naar de derde verdachte, die is helaas niet aangetroffen. Het onderzoek naar de identiteit van deze verdachte wordt voorgezet.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer