Tiplijn: 06-19541384

Man overleden na ongeval op A29 bij Numansdorp

0

NUMANSDORP – Een 33-jarige man uit Den Haag is zondagochtend 23 april omstreeks 06.15 uur overleden na een ongeval op de A29 bij Numansdorp. Een voorbijganger zag de auto onderaan een viaduct liggen en waarschuwde de hulpdiensten. De man bleek, volgens de politie, na een ruzie tussen hem en zijn vriendin zonder toestemming de auto van zijn schoonmoeder gepakt te hebben. Ter hoogte van Numansdorp klapte de man met zijn auto op een betonnen pijler. De brandweer moest de man bevrijden uit de auto. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De man werd met diverse inwendige verwondingen overgebracht naar het EMC in Rotterdam, waar hij later die dag overleed.

Foto’s: Politie Hoeksche Waard / Facebook

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer