Tiplijn: 06-19541384

Grote brand breekt uit op bedrijventerrein in Heerjansdam

0

HEERJANSDAM – In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Nessenweg in Heerjansdam is zondagmorgen 23 april omstreeks 08.20 uur een grote brand uitgebroken. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer sprak van een ”flinke brand”. De brand werd bestreden met drie blusvoertuigen en drie hoogwerkers.

De vuurhaard bleek lastig te localiseren. Een politiehelikopter heeft tijdelijk boven de brand gevlogen om zo door middel van een warmtebeeldcamera de brandhaard te vinden. In het dak van het pand heeft de brandweer diverse gaten gezaagd om te kunnen blussen.

Burgemeester Dominic Schrijer van de gemeente Zwijndrecht kwam ter plaatse om zich te laten informeren over de brand. Omstreeks 11.30 uur gaf de brandweer het sein ‘brandmeester’. Het bedrijfsverzamelgebouw is door snel optreden van de brandweer behouden gebleven. Stichting Salvage is ingezet om de gedupeerden bij te staan bij de afhandeling van de schade.

Foto’s: Nick den Engelsman

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer