Tiplijn: 06-19541384

Zeer grote brand bij timmerbedrijf in Papendrecht

1

PAPENDRECHT – Timmer –en onderhoudsbedrijf Van Dalen aan de Kraaihoek in Papendrecht is vrijdagochtend 21 april 2017 verwoest door een grote brand. Niemand raakte gewond. De brand werd rond 08.00 uur ontdekt en was binnen een paar minuten uitslaand. De brandweer schaalde al snel op naar ‘zeer grote brand’. Hierop werden de brandweerkorpsen uit de omliggende gemeenten gealarmeerd. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen panden. Rond 09.00 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven.

Het pand van het timmerbedrijf moet volgens de brandweer als verloren beschouwd worden. In de komende uren zal het pand deels gesloopt worden, omdat muren instabiel zijn geworden. De stichting Salvage is ter plaatse om de gedupeerden bij te staan in de afhandeling van de schade.

Het team ‘brandonderzoek’ doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl en Kees Andriesse

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer