Tiplijn: 06-19541384

Brand door ontmantelingswerkzaamheden bij Nedstaal in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – Bij voormalig staalbedrijf Nedstaal aan de Rapenburg in Alblasserdam, is donderdag 20 april 2017 brand uitgebroken in een fabricagehal. Dit gebeurde tijdens ‘ontmantelingswerkzaamheden’. Het staalbedrijf sloot begin dit jaar de deuren en werd failliet verklaard. Momenteel is een Duits bedrijf bezig de inboedel uit de fabriek te halen. Tijdens deze werkzaamheden kwamen vonken in een kelder terecht. In die kelder lagen onder meer olieresten, die door de vonken gingen branden.

Brandweer Alblasserdam kwam met spoed ter plaatse. Het vuur was snel onder controle. Voor vertrek heeft de brandweer afspraken gemaakt over preventiemaatregelen, zodat er tijdens de werkzaamheden niet nogmaals brand ontstaat.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. olieresten? klinkt niet echt verontrustend de laatste keer dat ik in die kelder was liepen mnijn werkschoenen vol zulke diepe plassen lagen daar

Reageer