Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Gorinchem voor medische noodsituatie

0

GORINCHEM – Een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is woensdag 19 april per traumahelikopter naar Gorinchem gevlogen. Omstreeks 11.30 uur werd de ambulancedienst ìngezet voor een medisch incident in een woning aan de Dokter Bauerstraat. Een kleine twintig minuten later werd de brandweer opgeroepen om de patiënt uit de woning te halen met behulp van een ladderwagen. Tegelijkertijd werd ook het MMT ingeschakeld.

De patiënt is door de brandweer uit de woning ‘gehesen’ en vervolgens met spoed en onder begeleiding van de trauma-arts naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem vervoerd. Over de toestand van de patiënt is op het moment van schrijven niets bekend.

Foto’s: Max Liet en Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: