Tiplijn: 06-19541384

Man valt achterover van hoogte bij afvalbrengstation in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 75-jarige man is woensdag 19 april 2017 gewond geraakt bij het afvalbrengstation aan de Schrank in Hardinxveld-Giessendam. De man gooide op een plateau een matras in een container en stapte vervolgens achteruit. Hierdoor viel de man achterover over een betonnen rand en kwam anderhalve meter lager terecht. De man raakte gewond aan zijn hoofd en schouder. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de zeventiger te helpen. De verwondingen lijken mee te vallen. Nader onderzoek moet uitwijzen of dit inderdaad zo is.

Normaal is het niet mogelijk om over de rand naar beneden te vallen, omdat er dan een container tegen de rand staat. Woensdag was die container echter opgehaald om geleegd te worden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer