Tiplijn: 06-19541384

‘Grote brand’ bij bedrijf in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij het bedrijf Merbo Interieurbouw aan de Griendaak in Hardinxveld-Giessendam is woensdag 19 april 2017 brand uitgebroken. Vanwege de moeizame waterwinning en de kans op overslag naar een nabijgelegen pand, schaalde de brandweer op naar ‘grote brand’.

De brandweerlieden hadden het vuur, dat onder meer in het magazijn woedde, snel onder controle. De brand is niet uitslaand geweest. Aan het pand is wel roet, rook –en waterschade ontstaan. Ook een deel van het dak raakte beschadigd.

De brandweer onderzoekt hoe de brand is ontstaan. Het vermoeden bestaat dat de brand is ontstaan tijdens werkzaamheden aan de achterkant van de loods. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of dit inderdaad zo is.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer