Tiplijn: 06-19541384

Keukenbrand tijdens open dag militair museum in Gorinchem

0

GORINCHEM – Tijdens een open dag van een militair museum, gelegen aan de Spijksedijk in Gorinchem, is maandagmiddag rond 16.20 uur brand uitgebroken in een keuken. Meerdere brandweervoertuigen en de politie gingen met spoed ter plaatse. De brandweer had moeite om bij de brand te komen omdat de brand was doorgeslagen in een naastgelegen muur. Daarom moesten zij een deel van de muur openbreken.

Na het verwijderen van een deel van de muur kreeg de brandweer de brand onder controle. Door de brand werd het pand gedeeltelijk ontruimd. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Nadat de brandweer het pand weer vrij gaf gingen de activiteiten ten behoeve van de open dag weer gedeeltelijk verder.

Foto’s: Max Liet en Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer