Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste botst achterop vrachtwagen op de A15 bij Gorinchem

4

GORINCHEM – Op de A15 bij Gorinchem is maandagmiddag 10 april een ongeval gebeurd. Omstreeks 17.40 uur botste een 25-jarige vrouw achterop een vrachtwagen op de rijbaan richting Tiel. Dit gebeurde toen de vrachtwagen remde. De vrouw kon niet meer op tijd remmen en reed tegen de vrachtwagen, die bestuurd werd door een 56-jarige man uit Breukelen. Uit voorzorg kwam naast de ambulancedienst ook de brandweer ter plaatse.

De bestuurster van de auto, een zwangere vrouw, is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken auto afgevoerd. Met de zwangere vrouw gaat het goed, melden de politie en familie.

Foto’s: Max Liet en Pierre Damen (ingezonden)

  

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Niet opletten bellen druk met facebook. telefoon uitlezen en voor kosten op laten draaien!

    gr gekke gerrit

    • Hoe weet je dat? Zat je er soms naast in de auto? Niet iedereen zit met z’n telefoon achter het stuur. Bedenk eerst eens of je reactie gepast is en dat je er geen mensen mee kwets voordat je deze onzin post!

  2. Ik heb het ongeluk zien gebeuren, vrouw schoot mij eerst rechts voorbij om vervolgens paar honderd meter verder van de linker rijbaan de afrit te nemen.

Reageer