Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brandende frituurpan bij PTC in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De Papendrechtse brandweer is zaterdagmiddag 8 april 2017 uitgerukt voor een brandende frituurpan. Omstreeks 14.05 uur werd melding gemaakt van de brand in het gebouw van de Papendrechtse Tennis Club op sportpark Slobbengors. Uit voorzorg werd opgeschaald naar middelbrand en rukten meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker uit naar de brand aan de Industrieweg. Terwijl de brandweer onderweg was wist men de brand in de keuken van de sportaccommodatie zelf te blussen met behulp van een blusdeken. Brandweermensen hebben vervolgens een nacontrole gedaan het het gebouw geventileerd. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s: Jeffrey Reit

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer