Tiplijn: 06-19541384

Wietplantage aangetroffen bij brand in Zwijndrecht; twee aanhoudingen

0

ZWIJNDRECHT – In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 maart heeft er een brand gewoed in een woning aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht. Omstreeks 2.00 uur werd de brand gemeld. De brandweer schaalde al snel op naar ‘middelbrand’ en kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse. In de woning trof de brandweer een wietplantage aan. De spuitgasten wisten de brand snel onder controle te krijgen.

De bewoonster van de woning wist bij het uitbreken van de brand zelf uit het pand te komen. De 24-jarige vrouw is door ambulancepersoneel ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Zij mocht echter al snel weer naar huis en is aangehouden. Ook een 50-jarige man uit Zevenbergen is aangehouden, meldt de politie. De plantage wordt in de loop van de dag geruimd. Om hoeveel hennepplanten het gaat is nog niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer