Tiplijn: 06-19541384

Persoon gewond na vechtpartij in Gorinchem-Oost

8

GORINCHEM – In wijkpark ‘t Haagje in Gorinchem zijn zondagnacht 26 maart twee groepen personen met elkaar op de vuist gegaan. De vechtpartij, in het park langs de Van Andel-Spruytlaan in Gorinchem-Oost, vond even voor 01.00 uur plaats.

De politie kwam ter plaatse om de ruzie te sussen en verhaal te halen. Eén persoon liep dusdanig letsel op dat behandeling op de spoedeisende hulp nodig was. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

8 reacties

  1. gemeeente hier snel ingrypen,ook overdag wordt hier drugs en zwaardere troep gebruikt. mensen durven hier soms niet meer te komen!

    • Snel ingrijpen? Het Gemeentebestuur van Gorinchem weet niet eens dat Gorinchem Oost bestaat. Wel financieel leeggraaien d.m.v. onroerend zaakbelasting, maar geen voorzieningen willen treffen. Slechts lullig trapveldje, een mini winkelcentrumpje met giga parkeerproblemen. Dit steekt sterk af bij de troetelwijk van de Gemeente, de Gildenwijk, grote sporthal, 3 winkelcentra en een mega stadspark. Gemeentebestuur schaam je.

  2. Burgers voor Burgers Gorinchem e.o. facebookgroep, heeft genoeg signalen gegeven van de overlast door jongeren veroorzaakt in dit park.

  3. men moet blij zijn met wat je hebt .alleen maar klagen…daar zijn de hollanders zeer goed is…terwijl er hongersnood in andere landen heerst…schaam je

  4. ben je niet tevreden om in de rijke buurt gorcum oost te wonen…dan kan je altijd verhuizen naar de Haarwijk…..

  5. De oliebollen met poedersuiker en slagroom spuit patronen,worden hier weeldig gebruikt,ben bly dat ik hier vandaan kan verhuizen

Reageer