Tiplijn: 06-19541384

Drie gewonden bij steekpartij in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie onderzoekt een steekincident dat vrijdagmiddag 24 maart plaatsvond aan de Oudeland in Zwijndrecht. Daarbij raakten drie mensen, inclusief de verdachte, lichtgewond. Een 46-jarige vrouw uit Zwijndrecht en haar 24-jarige dochter liepen rond kwart over twaalf bij winkelcentrum Oudeland, toen ze met een mes werden gestoken door een 79-jarige man uit Barendrecht.

De vrouwen raakten bij de steekpartij lichtgewond. Het oudste slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De 79-jarige man is aangehouden. Ook hij raakte lichtgewond. Het is nog onduidelijk hoe dat precies is gebeurd. De slachtoffers en de verdachte kennen elkaar. Vermoedelijk gaat er een al langer lopend conflict aan het steekincident vooraf. De politie onderzoekt de zaak.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer