Tiplijn: 06-19541384

Politie toont beelden van mishandeling bij bus in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie is op zoek naar de verdachte van een mishandeling in Zwijndrecht. Op 11 december 2016 reden er geen treinen naar Zwijndrecht. Daarom reed er vervangend busvervoer. Ook een 28-jarige Rotterdammer stapt in een bus. In de bus was op dat moment nog één plek vrij. De Rotterdammer vroeg hierop aan een jongen om op te schuiven, zodat hij ook kon zitten. De jongen weigert dit. Op aandringen van de Rotterdammer geeft de jongen toch toe en schuift hij op. Voordat hij dit doet geeft hij de 28-jarige nog een duw in zijn gezicht.

Bij het uitstappen bij Station Zwijndrecht werd de Rotterdammer opeens van achteren neergehaald. “Hij weet niet precies hoe dat kon gebeuren maar wat volgde was een onenigheid over en weer waarbij het slachtoffer meerdere keren hard werd geslagen en uiteindelijk op de grond bleef liggen,” meldt de politie. De verdachte rende hierop weg richting het Tomatenplein. Volgens de politie liep het slachtoffer diverse (zware) verwondingen op in zijn gezicht.

Donderdag 16 maart toonde de politie beelden van het incident. Heeft u meer informatie over het incident of de verdachte? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer