Tiplijn: 06-19541384

Meisje (14) lastig gevallen door man in Groot-Ammers

0

GROOT-AMMERS – Een 14-jarig meisje is vrijdagmiddag 17 maart 2017 lastig gevallen door een man. Dat meldt de politie. Omstreeks 16.30 uur stopte de man met zijn auto bij het kind aan het Graafland. De man vroeg hierop of ze mee wilde rijden. Het meisje ging hier niet op in. Toen de man wegreed zag het meisje dat het kenteken van de auto, een zwarte Renault, was afgeplakt met zwart tape. De man zou bruin getint zijn en kort zwart haar hebben. Opvallend was een grote moedervlek op zijn linkerwang. De 14-jarige denkt dat de man van Eritrese afkomst was, meldt de politie. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. De politie doet onderzoek naar het incident.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: