Tiplijn: 06-19541384

Fietsster raakt gewond bij valpartij op Brug over de Noord

0

ALBLASSERDAM – Een medewerkster van het team ‘handhaving’ is dinsdag 14 maart 2017 lelijk ten val gekomen met haar fiets, nadat zij met haar stuur achter een tasje, dan wel handboeien, van haar collega die naast haar fietste bleef hangen. Het ongeval gebeurde rond 15.10 uur op de Brug over de Noord (N915) bij Alblasserdam. De vrouw sloeg met haar fiets over de kop raakte door de val onder meer gewond aan haar neus / gezicht. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor eerste hulp.

Na de wondverzorging en een ‘check’ in de ambulance, bleek een rit naar het ziekenhuis niet nodig. De fietsster is door de politie weggebracht.

Het wegverkeer werd tijdens de afhandeling van het ongeval door de politie omgeleid via de busbaan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer