Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval met vrachtwagen op de A27

0

LEXMOND – Op de A27 bij Lexmond is maandagmiddag 13 maart een ernstig ongeval met een vrachtwagen gebeurd. Dit gebeurde omstreeks 12.45 uur. Bij het ongeval kwam de vrachtwagen op zijn kant in de berm van de snelweg terecht. De brandweer moest er aan te pas komen om de bestuurder te bevrijden en de brandende vrachtwagen te blussen.

Voor het slachtoffer kwam naast de ambulancedienst ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse. Na de bevrijding en behandeling door het medisch personeel is de vrachtwagenchauffeur naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een deel van de A27 richting Utrecht is inmiddels weer vrijgegeven.

Foto: Politie, @WIS_Rene en Xantho de Bruijn

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer