Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brandmeldingen in Gorinchem

0

GORINCHEM – De Gorinchemse brandweer is zaterdag 12 maart en zondag 13 maart uitgerukt voor meerdere brandmeldingen in Gorinchem. Zaterdagavond werd er rond 20.35 uur brand gemeld aan de Busschieterstraat in Gorinchem. Op een balkon van een woning woedde een brand. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen, een autoladder en een officier van dienst uit. Bij aankomst van de brandweer was de brand zo goed als uit. De brandweer heeft controle gedaan en kon daarna snel retour.

Zondagmiddag omstreeks 13.05 uur is de brandweer met spoed uitgerukt naar de Vroedschapstraat in Gorinchem voor een melding van een woningbrand. Er zou rook gezien zijn bij een woning. Na een onderzoek van de brandweer bleek het om een barbecue te gaan. De brandweer kon snel retour.

Foto’s: Max Liet en Jur van der Pijl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer