Tiplijn: 06-19541384

Toeterende, rijbewijsloze, dronken man aangehouden na achtervolging

0

SLIEDRECHT/ALBLASSERDAM – Een achtervolging van Alblasserdam tot Sliedrecht leidde dinsdagochtend 7 maart tot de aanhouding van een 23-jarige man uit Sliedrecht. Surveillerende agenten zagen dinsdagochtend rond 01.30 uur op de Edisonweg in Alblasserdam een bestuurder die bijzonder rijgedrag vertoonde. Hij ging van links naar rechts de rijbaan over en toeterde onophoudelijk.

Reden genoeg voor een controle, maar de man negeerde een stopteken en ging er vandoor.  De bestuurder dook de A15 richting Sliedrecht op, nam de afslag Sliedrecht-West en reed een rood licht negerend door het dorp.

Op een fietspad reed de man zichzelf klem, sprong uit de nog rijdende auto en rende weg. Terwijl de auto iets verder tegen een hek tot stilstand kwam werd de dronken 23-jarige Sliedrechter op de Prinsenweer aangehouden.

Een geldig rijbewijs bleek hij niet te hebben. Voor zijn verkeersovertredingen mocht hij een aantal bekeuringen in ontvangst nemen.

Tekst: Politie. Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer