Tiplijn: 06-19541384

Dordtse vader officieel verdacht van betrokkenheid bij dood van Diego

0

DORDRECHT – De vader van de 10-jarige Diego, die vorige week in een woning aan de Jan Vethkade in Dordrecht om het leven kwam, wordt officieel verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn zoontje. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag 7 maart 2017. De vader is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft voorlopig vastzitten. Eerder werd al bekend dat de tiener waarschijnlijk door geweld om het leven is gekomen.

Woensdagochtend 1 maart werd het kind levenloos aangetroffen in een woning aan de Jan Vethkade. Er werd direct een groot onderzoek gestart. Uit sectie is gebleken dat de jongen vermoedelijk door het gebruik van geweld is overleden.

De 37-jarige vader werd direct na het aantreffen van het lichaam aangehouden. Dit ging volgens een standaardprocedure, omdat de vader als enige bij zijn omgekomen zoontje in de woning was. Dinsdag maakte het Openbaar Ministerie bekend dat de vader langer blijft vastzitten omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van zijn zoontje. Hij wordt verdacht van moord of doodslag op zijn kind.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer