Tiplijn: 06-19541384

Politie: ‘Diego (10) kwam vermoedelijk door geweld om het leven in Dordrecht’

1

DORDRECHT – De 10-jarige Diego kwam in de afgelopen week vermoedelijk door geweld om het leven. Dat meldde de politie vrijdag 3 maart. Woensdagochtend 1 maart werd het kind levenloos aangetroffen in een woning aan de Jan Vethkade. Er werd direct een groot onderzoek gestart. “Uit sectie is gebleken dat de jongen vermoedelijk door het gebruik van geweld is overleden,” meldt de politie. De 37-jarige vader blijft voorlopig in hechtenis en wordt in de loop van volgende week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Om te achterhalen wat er precies gebeurd is in de woning, doet de politie nauwgezet onderzoek. De vader wordt uitgebreid verhoord en de recherche houdt een buurtonderzoek en spreekt met familieleden en naaste betrokkenen. Nader onderzoek van het lichaam van het slachtoffertje door het NFI heeft inmiddels uitgewezen dat er inderdaad sprake is van een niet-natuurlijke dood. De familie van het jongetje wordt bijgestaan door twee familierechercheurs.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Vader blijkt aan de hard drugs.wat kan leiden tot agressie en frustratie.Waarvan kind helaas weer de dupe moet zijn.verschrikkelijk.

Reageer