Tiplijn: 06-19541384

Brand bij woning door explosie in Dordrecht; auto bekogeld met eieren

0

DORDRECHT – De brandweer is maandagavond 27 februari 2017 uitgerukt voor een brandmelding in Dordrecht. Omstreeks 21.30 uur hoorden de bewoners van een woning aan de Hoekenessestraat een harde knal aan de voorkant van het huis. Korte tijd hierna bleek er een brandend voorwerp voor het huis te liggen en werd het alarmnummer gebeld. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al te zijn geblust.

Door de explosie sneuvelde een ruit van de woning. Daarnaast bleek dat er eieren op een voor de deur staande auto waren gegooid. Wat de explosie en de daaropvolgende brand precies heeft veroorzaakt is nog onbekend. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Johan van den Dool

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer