Tiplijn: 06-19541384

Busje zwaar beschadigd na ongeval met trekker in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Op de Schoonenburgweg in Nieuw-Lekkerland is vrijdagochtend 24 februari een bestelwagen in volle vaart achterop een trekker gereden. De trekkerbestuurder reed na het ongeval door. Hoewel de schade aan de Peugeot Partner groot was, bleef de 22-jarige bestuurder uit Nieuw-Lekkerland ongedeerd. “Ze zeggen dat ik een engeltje op m’n schouwer heb gehad,” vertelde de jongeman nadat hij was nagekeken door ambulancepersoneel.

Het ongeval gebeurde rond 06.30 uur. Volgens de bestuurder van de bedrijfswagen reed de trekker zonder (goede) verlichting over de Schoonenburgweg in de richting van Streefkerk. Mogelijk zat er een (klepel) maaier achter het landbouwvoertuig, maar dat is niet zeker.

De politie en de Nieuw-Lekkerlander komen graag alsnog in contact met de bestuurder van de trekker. Zowel de bestuurder, als mensen die denken te weten wie de bestuurder is, kunnen de politie bellen op het nummer 0900-8844.

De beschadigde bestelwagen is later op de ochtend door een bergingsbedrijf weggehaald. De 22-jarige hielp ijverig mee met het schoonvegen van de weg. “Eens een boer, altijd een boer hé,” luidde het commentaar.

Update
De bestuurder van de trekker heeft zich inmiddels bij de politie gemeld. De politie zoekt uit wat er precies is gebeurd en bekijkt daarbij ook of de trekkerrijder had kunnen / moeten weten dat er iemand achterop de trekker botste.

Foto’s en tekst: Peter Stam/Alblasserdamsnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer