Tiplijn: 06-19541384

Delen van slooppand waaien los in Dordrecht; diverse meldingen van stormschade

0

DORDRECHT – Delen van een pand aan de Pascalweg in Dordrecht zijn donderdagmiddag 23 februari los gewaaid. Dit gebeurde omstreeks 13.30 uur door de harde wind. Omdat er mogelijk gevaar was voor de omgeving werd de brandweer met spoed opgeroepen. Ter plaatse bleken diverse auto’s beschadigd te zijn door rondvliegende delen van het slooppand.

De brandweer is de afgelopen dag al diverse keren uitgerukt voor stormschades. De meldingen kwamen verspreid over de hele regio. Op www.brandweer.nl geven de hulpdiensten tips over wat te doen bij stormschade. Benadrukt wordt om het alarmnummer alleen te bellen bij acuut gevaar.

Foto’s: Johan van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer