Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbranden in Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht

1

GORINCHEM/HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer is dinsdag 14 februari uitgerukt voor meldingen van woningbranden in Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht. Even na 19.30 uur werd melding gemaakt van een schoorsteenbrand aan de Dokter Biegelstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en verwijderde de brandende roetdeeltjes uit de schoorsteen met een ramoneur.

Iets voor 22.00 uur werd er opnieuw melding gemaakt van een schoorsteenbrand. Ditmaal aan de Nibbelinkstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook hier kwam de brandweer met spoed ter plaatse voor onderzoek. De brand bleek mee te vallen.

Foto’s: Max Liet, Etiënne Hessels en Gerard van Helden

Brand Gorinchem:

Brand Hendrik-Ido-Ambacht:

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie