Tiplijn: 06-19541384

Drie straatroven op één dag in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Zondag 12 februari zijn drie vrouwen in Dordrecht beroofd van hun tassen. De politie onderzoekt of het gaat om dezelfde dader en is op zoek naar getuigen. Zondagochtend werd omstreeks 9.00 uur een 61-jarige vrouw beroofd op de Voorstraat. Dit gebeurde toen de vrouw haar tas op de achterbank van haar auto zette. De man opende een portier van het voertuig en ging er vervolgens met de tas vandoor.

Krispijntunnel
Omstreeks 11.00 uur werd een 87-jarige vrouw beroofd in de Krispijntunnel. Lopende door de tunnel zag de vrouw even verderop een man met een zwarte fiets in de hand staan. Toen de dame hem passeerde, rukte hij haar schoudertas van haar nek. Vervolgens fietste hij richting het centrum met zijn buit.

Rond 15.30 uur was het opnieuw raak bij de Krispijntunnel. Een 22-jarige Dordtse liep eveneens door de tunnel toen zij een man passeerde. De man, die lopend was, pakte haar tasje vast en wilde deze losrukken. De vrouw hield echter ook stevig vast. Uiteindelijk brak de riem waardoor de man met haar tas kon wegrennen. De vrouw zette de achtervolging in, maar raakte de man bij de Bellevuestraat kwijt.

Getuigen
De politie onderzoekt of het in alle drie de gevallen om dezelfde dader gaat. Heeft u informatie over de berovingen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer