Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na ruzie in Hardinxveld-Giessendam; vier mannen aangehouden

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Vier mannen zijn zondag 12 februari 2017 in een woning aan de Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam aangehouden. In de woning zou kort daarvoor een ruzie hebben plaatsgevonden, waarbij een man klappen zou hebben gekregen en vervolgens door een ruit van een deur viel. Een flinke wond aan zijn arm was het gevolg.

Het slachtoffer wist naar buiten te komen, waar een getuige hem met zijn bloedende arm zag lopen en 112 belde. Het onderzoek leidde naar de bewuste woning waar de vier mannen werden gevonden en werden aangehouden. De vier arrestanten zitten op het politiebureau, waar hun identiteit wordt achterhaald, waarna ze verhoord worden. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis.

Foto’s: Jorrit de Haas en Max Liet.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer