Tiplijn: 06-19541384

Overval met mes en vuurwapen op cafetaria in Dordrecht

3

DORDRECHT – Twee personen hebben zaterdagavond 11 februari 2017 omstreeks 21.30 uur een overval gepleegd op cafetaria Vermoen aan de Cornelis Trompweg in Dordrecht. De daders toonden daarbij een vuurwapen en een mes. De mannen vluchtten na de overval weg richting de Maarten Harpertsz. Trompweg. De politie startte direct een grote zoektocht naar de overvallers. Na zo’n drie kwartier werden twee verdachten van 18 en 27 jaar oud aangehouden. Een politiehond vond niet veel later een vuurwapen. Al snel bleek het om een alarmpistool te gaan. De recherche is een onderzoek gestart naar de overval en de betrokkenheid van de verdachten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Ja, hardwerkende wordt straft!!!~. Tegenwoordig heb je niet zo veel meer zaak met contanten nog. Bij cafetaria juist veel betaalt met kleine geld , bij een goedloop zaak per heb je als je gelukkig hebt, zo een 500-800 euro. Lekker meegenoemenheee…..

Reageer