Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt verwarde vrouw uit Nieuw-Lekkerland (update)

1

NIEUW-LEKKERLAND – De politie is op zoek naar een 60-jarige vrouw. De vrouw is in verwarde toestand vertrokken. Zij is vrijdag 10 februari 2017 voor het laatst gezien in de Van de Rovaartstraat in Nieuw-Lekkerland. De politie en de familie van de vrouw maken zich zorgen. Via Burgernet worden Alblasserdammers en Nieuw-Lekkerlanders opgeroepen om naar de vrouw uit te kijken.

Het gaat om een blanke, forse vrouw van 1.70 meter lang. Ze heeft grijs, kort haar en draagt een paarse bril. Verder heeft de vrouw een donkere grijze lange jas aan. Ze draagt zwarte schoenen en heeft een handtas bij zich met daaraan twee gehaakte pinguïns. Wie de vrouw ziet of weet waar zij mogelijk is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 112.

Update: De politie meldde even na 17.00 uur dat de vermiste vrouw in goede gezondheid is aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Tja een toenname van wanhopige , warige , brein ziekke personen in nederland , zowel mannen als vrouwen kunnen er aan ten prooi vallen komt het door de maatschappij , het klimaat , voedsel , ziektes ,virussen of toxienen stoffen , eenzaamheid wie zal het zegen .

Reageer