Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt behulpzame automobilisten na reanimatie in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar twee behulpzame automobilisten in Dordrecht. Woensdagavond 8 februari werd een persoon onwel in een woning aan de Kuipershaven. Omdat er sprake was van een reanimatie werd ook de politie ingeschakeld. Agenten waren in het centrum te voet aan het surveilleren. Omdat de agenten geen auto ter beschikking hadden en op een flinke afstand van de incidentlocatie waren, werd het voertuig van een voorbijrijdende automobilist gevorderd.

Op gegeven moment kon men niet verder rijden naar het adres door een poller in de weg. Daarop vorderden de agenten aan de andere kant van de poller een ander voertuig en reden zij hiermee naar de Kuipershaven. “Door het vorderen van de voertuigen waren de collega’s zeer snel ter plaatse en kon de patiënt met hartslag naar het ziekenhuis worden vervoerd,” meldt de politie.

De politie is op zoek naar de bestuurders van de twee voertuigen. Was u één van de bestuurders? Neem dan contact op via 0900-8844 en vermeld hierbij het nummer BVH 2017043992.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer