Tiplijn: 06-19541384

Vogel met haken en sim vast aan boom in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een vogel heeft maandag 6 februari 2017 enige tijd vastgezeten aan vishaken en een visdraad. Die draad zat vast aan een boom, waardoor de vogel alleen nog maar rondjes kon vliegen. De gewonde meeuw werd door iemand opgemerkt, waarna de brandweer ter plaatse kwam om de vogel te redden. Met behulp van een pikhaak kon het dier gevangen worden.

Doordat de haken (met weerhaken) dwars door de vleugel zaten, was er een wond ontstaan. De vogel is overdragen aan de dierenambulance. Inmiddels wordt het dier verzorgd bij Stichting Vogelklas Karel Schot in Rotterdam. Vanmiddag wordt bekeken wat er verder met de meeuw gaat gebeuren en of er voldoende kans is op herstel.

Hoe, waar en wanneer de blinker in de vleugel van de ‘pechvogel’ terecht is gekomen, is niet bekend.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer